Velkommen til Tom Martin´s Service as

Tom Martin´s Service har siden oppstarten i 2004 bistått med servicetjenester for nærmiljøet i Asker og Bærum med spisskompetanse på trefelling og snekkertjenester. Vi har i løpet av vår levetid som bedrift utviklet oss kontinuerlig innenfor flere tjenester, slik at vi kan bistå deg med det meste innenfor servicetjenester.

Bestill gratis befaring her
Ny terrasse oppført

Snekkertjenester

Vi har siden 2007 arbeidet sammen med tømmermester Roy Engebretsen. Vi har bygget hytter, tilbygg, terrasser, skiftet masse vinduer og dører, samt utført mye ombygninger, takomlegginger og rehabiliteringsarbeider.

Trefelling i høyden

Trefelling

Vi er et firma med med hovedtyngde på trefelling. Alle våre ansatte har høy kompetanse og lang arbeidserfaring med nettopp trefelling, og vil derfor kunne bistå deg med nyttige råd og profesjonelt arbeid.

Snøbrøyting

Vi stiller våre maskiner og utstyr tilgjengelig for å levere optimale tjenester innenfor snøbrøyting.

Vi vet hvor krevende norske vintre kan være på sitt verste, og den har knekt mange gode rygger gjennom årenes løp. 

Plenklipping og vedlikehold av grøntareal

Plenklipping

Plenklipping er selvfølgelig inkludert i vårt sortiment av servicetjenester. Vi sørger for å være godt oppdaterte innenfor teknologi, og kan skilte med de nyeste produktene som gir effektiv, men også svært godt resultat.

Vi baserer vår drift og service på dette mottoet:

Din Trygghet = Vår erfaring og kompetanse

Prøv oss og vi skal sørge for at du blir fornøyd! Alle våre pristilbud er kostnadsfrie. Vi er fullforsikret for uhell og skader vedrørende vårt arbeid.

Noen av våre tjenester

I vårt sortiment av tjenester kan du finne:

  • Trefelling

  • Snøbrøyting

  • Husmaling

  • Takomlegging

  • Snekkertjenester

  • Plenklipping

  • Terrassebygging

  • Hagevedlikehold

Les mer om våre tjenester